W dniu 12 czerwca 2014 roku w Błoniach odbyły się Dni Otwarte, gdzie mieliśmy okazję przybliżyć klientom Iron Mountain naszą firmę, a także zapewnić im wiele dodatkowych atrakcji.

Aktualności

12 czerwca 2014  Podczas Dnia otwartego klienci mieli okazję zapoznać się z 17-letnią historią naszej firmy i dowiedzieć się dlaczego udało nam się zdobyć zaufanie prawie 2500 klientów małych i dużych przedsiębiorstw w wielu sektorach.

O wartość merytoryczną spotkania zadbała sama Iwona Sikora – Dyrektor Zarządzająca Iron Mountain Polska oraz Marek Bugała – Dyrektor Działu Sprzedaży, którzy towarzyszyli klientom podczas wszystkich wycieczek magazynowych opowiadając o każdym szczególe związanym ze stosowanymi przez IM zabezpieczeniach. Były również ciekawostki. Policzyliśmy, że wysokość wszystkich składowanych przez Iron Moiuntain Polska kartonów to 708 razy wyżej niż sam Mount Everest. Kto by przypuszczał, że jesteśmy w stanie wypełnić naszymi kartonami aż 300 basenów olimpijskich i wyznaczyć drogę z Warszawy do Madrytu.

Oprócz zwiedzania naszych magazynów na klientów czekało wiele atrakcji takich jak catering, koncert jazzowy czy przejażdżka Segwayami.